31 Aralık 2016 Cumartesi

En İlginç Hediyeler, Size Özel Sürprizler

En İlginç Hediyeler, Size Özel Sürprizler

Önümüz yılbaşı ve sevdiklerimize minik de olsa bir hediye alma kargaşası şu günlerde hız kazanmış durumdadır. Herhangi bir neden, özel gün veya sebepsiz içten gelen bir sevgi göstergesi olarak sunulan bu değer karşı tarafı her zaman için mutlu eden bir şeydir.
Konu erkek sevgiliye hediye olunca işte bu biraz daha önem kazanır. Hele hele sevgililik daha yeniyse, tanışma aşaması durumlarıysa bu önemden çok zorluğa dönüşür. Bir erkeğe hediye almak kuşkusuz stresli bir durumdur. Erkeğe anlamlı bir hediye satın almak için aldığınız üründe isminin yazılmış olması, fotoğrafı,veya ikiniz açısından önemli bir tarih belirtme mesajları ile bir armağan seçimi onu özel kılacaktır. Mesela sevgilinin isminin baş harfinin yazılı olduğu bir cüzdan ya da bir gömlek gibi. Bunu özel ve değer verilen hareketlerdir. Bunlar klasik parçalar diyenler olabilir elbette, son yılların en popüler hediyesi aşk kavanozlarıdır mesela.

Erkek sevgiliye hediye

Arayışında olanlar bunu rahatlıkla kullanabilir. Aşk Kavanozu, Üzerinde romantik sevgi mesajları yazılı kağıtların içerisinde bulunduğu kavanozlardır. Yine romantik çaba içinde olabilme adına konuşan duvar saatleri vardır ki bu seçimler de erkek arkadaşın ilgisini çekecek boyuttadır. Üzerine fotoğraf eklenebilir, isimler ve özel tarihler belirtilebilir.
Tamamen hayata özel bir şey tasarlanabilir. Mutlu ve içten gülümsemenin olduğu bir fotoğraf karesinin paylaşıldığı çerçeve hediyesi herkes tarafından beğenilecek bir armağandır. Fotoğraflar insanlar için özel anlardır, tekrar o ana dönüş yapılır,yüzlerde tebessüm sağlanır. Bu sebeple hediye seçeneklerinde çerçeveler olmazsa olmaz parçalardır. Bir başka trend ise çiftlere özel yastıklar. Bu da harika bir seçenek olacaktır. Birbirinden ayrı olunduğunda bir olunduğuna dair hisler yaşamak için birebirdir.

Parti süsleri

Her özel günde el altında olan parçalardır. Ama akla gelen ilk günler kuşkusuz çocuğun doğum günleridir. Doğum günlerinde inanılmaz bir kaos vardır. Hazırlıklar, yemeler, içmeler ve elbette ki süslemeler. En küçücük bir parça o güne dair bir değer katar aslında. Parti süslerinde son moda konuşma balonlarıdır. Mesela baba oluyorum, nişanlanıyoruz, bebeğimiz geliyor gibi özel günlere dair seçilen bu parçalar son derece beğeni toplayan ürünler arasındadır.Küçük ama anlam taşıyan her parça farklıdır. Parti süsleri denildiğinde atlanmayacak şeyler ise kuşkusuz balonlar, konfetiler, ışıl ışıl süslemelerdir. Hayata bir anlam kazandırmak adına bu minik hareketler yapılmalı, yaşatılmalıdır.
Hediye konuşulacak bir şey olmalıdır. Unutulmayacak, hem sürprizlik adına hem de değişik bir şey olması adına. Eğer klasik hediyelerden bıkıldıysa yeni yıla yeni umutlarla yeni heyecanlarla girilmek isteniyorsa www.beyazkurdele.com adresinden çeşitlere ulaşmak mümkündür. Bir tık ötenizde sayısızca seçenek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder